Syriza acorda formar govern a Grècia amb un partit de dretes

La Coalició d'Esquerres Radical formarà un govern de coalició amb el partit de dretes Grecs Independents, que rebutja el rescat financer internacional

19 mayo 2017 23:39 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Coalició d'Esquerres Radical (SYRIZA) formarà un govern de coalició amb el partit de dretes Grecs Independents, que rebutja el rescat financer internacional, segons ha afirmat el líder de la formació conservadora en declaracions a la premsa.

"Vull anunciar que, des d'aquest moment, hi ha un govern al país. Els Grecs Independents donen un vot de confiança al primer ministre, Alexis Tsipras. Hi ha un principi d'acord", ha afirmat el líder de Grecs Independents, Panos Kammenos, després de reunir-se amb el cap de llista de SYRIZA, Alexis Tsipras, a la seu del seu partit a Atenes.

"El primer ministre veurà avui el president per al seu jurament i anunciarà la composició del govern, en què participaran els Grecs Independents", ha assegurat.

El pacte entre dos partits oposats marca una aliança poc habitual entre dos partits units pel rebuig al programa de rescat impulsat pel Fons Monetari Internacional i la Unió Europea.

Comentarios
Multimedia Diari