Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona, segon territori de Catalunya amb més participació al migida

Al conjunt de Catalunya, la participació a les 13:00 hores és del 35,12%, més de 5,35 punts per sobre respecte del 2012

EFE

Whatsapp
Tarragona, segon territori de Catalunya amb més participació al migida

Tarragona, segon territori de Catalunya amb més participació al migida

La participació a les eleccions autonòmiques catalanes que s'estan celebrant avui és del 35,12% a les 13:00 hores, 5,35 punts més que en els comicis al Parlament del 25 de novembre del 2012, quan a aquesta mateixa hora la participació era del 29,43%. A Tarragona, però, les dades són encara majors, amb un 35,56% de participació, per sobre dels 6 punts més respecte del 2012 a la demarcació i situant-se com el segon territori amb més participacó a aquesta hora. 

Girona és la demarcació on més participació s'ha registrat a les 13:00 hores, amb un 38,43% del cens, mentre que Lleida és la que menys participació registra però la que més creix, amb 7 punts per sobre del 2012.  

 Així ho informa la pàgina oficial de la Generalitat i la consellera de Governació de la Generalitat, Meritxell Borràs, que ha ofert una roda de premsa al centre de difusió de dades instal·lat al Parlament el primer avanç oficial de la participació de la jornada electoral, que s'està desenvolupant amb normalitat a tot Catalunya

Temas

  • ELECCIONS 27-S

Comentarios

Lea También