Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Taylor Swift guanya un judici contra un DJ per tocaments

Mueller va col·locar una mà sota la seva faldilla i li va agafar el meu cul

Agencias

Whatsapp
Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift ha guanyat el judici en un tribunal federal i el jurat li ha concedit la quantitat simbòlica d'un dòlar que va sol·licitar en la seva demanda contra un discjòquei de Colorado al qual va acusar de grapejar-la durant una sessió de fotos abans d'un concert. 

El jurat de vuit membres de la cort de districte va determinar que David Mueller havia agredit sexualment i abusat de l'estrella de la música pop durant la sessió fotogràfica. 

El mateix jurat, que va deliberar menys d'un dia, va rebutjar les afirmacions de Mueller que l'equip de la cantant va fer que l'acomiadessin de la seva "feina somiada" en una cadena de ràdio en presentar falses acusacions de tocaments. 

L'advocat de Swift, Douglas Baldridge, va dir durant els arguments finals que la seva clienta, de 27 anys, només demanava un dòlar en danys perquè no tenia desitjos de portar a la fallida Mueller, sinó només d'enviar un missatge. 

Swift va atestar que Mueller va col·locar una mà sota la seva faldilla i "va agafar el meu cul", cosa va fer que ella intentés allunyar-se del contacte

"Significa 'no vol dir no' i diu a totes les dones que elles decidiran què serà tolerat amb el seu cos", va afirmar Baldridge referint-se al principi que Swift tracta de defensar. Segons la demanda, la cantant donarà la suma que rebi a organitzacions de beneficència dedicades a protegir dones d'atacs sexuals

Mueller, de 55 anys, va iniciar el litigi acusant i demandant Swift, la seva mare i el seu coordinador de mitjans, Frank Bell, pel seu acomiadament després de l'incident. 

Durant el judici, Swift va atestar que Mueller va col·locar una mà sota la seva faldilla i "va agafar el meu cul", cosa va fer que ella intentés allunyar-se del contacte. 

Una fotografia de la sessió mostra l'artista flanquejada per Mueller i la seva llavors parella Shannon Melcher. La mà dreta del DJ està oculta darrera de l'esquena de Swift i ella sembla que s'allunya d'ell. 

Temas

Comentarios

Lea También