Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tercer maridatge de vins i patés a Montbrió de la Marca

La cita és el proper 5 d'agost de 18h a 22.30h. Els vins i patés que es presenten han estat elaborats a la zona i han estat escollits per Miquel Cantó i David Barriche

Diari de Tarragona

Whatsapp

Montbrió de la Marca (Sarral) celebra, aquest dissabte 5 d'agost de 18h a 22.30h, el tercer maridatge de vins i patés que s'elaboren a la zona. Els vins que es presenten són de la Cooperativa Portell, de les caves Rosa Ma. Torres i de petits productors locals. Els patés s'elaboren a Montrbió per l'empresa Fomat sa.

Miquel Cantó i David Barriche han estat els ènolegs encàrregats de maridar els patés escollits amb els vins i caves corresponents i fer-ne l'explicació de cada un d'ells.

Els tasts es podran gaudir en nou cases del poble, que són els 9 tipus de patés escollits, amb els corresponents vins o caves que han estat maridats. El tast durarà més de quatre hores i estarà amenitzat per diverses actuacions musicals, de jazz i música tradicional. El cartell d'aquesta tercera edició és una idea de Josep Ma Tuset.

Temas

Comentarios

Lea También