Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torna l'ambient assolellat per dimecres

Les temperatures oscil·laran entre els 26 i els 30ºC a la demarcació

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Cel serè o poc ennuvolat en general, tret del litoral i prelitoral on hi haurà núvols baixos que deixaran el cel puntualment mig ennuvolat. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya del Pirineu, Prepirineu i de l'interior del quadrant nord-est. No es descarta algun ruixat feble i minso a la tarda a punts de l'interior del quadrant nord-est.

Pel que fa a les temperatures, les mínimes seran lleugerament més baixes i es mouran entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral i entre els 15 i 20 ºC al litoral. Per la seva banda, les màximes seran lleugerament més altes, si bé pujaran localment de manera moderada; es mouran entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 27 i 32 ºC a ponent i la vall de l'Ebre, i entre 24 i 29 ºC a la resta del territori.

El vent budarà de tramuntana durant tota la jornada a l'Empordà entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot al principi i al final del dia. A la resta, bufarà fluix i de direcció variable a l'inici i al final de la jornada. A les hores centrals del dia, s'imposarà el vent de component sud al litoral i oest a l'interior d'intensitat entre feble i moderada. A banda, bufarà el mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a mig matí a les terres de l'Ebre.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También