Tres restaurants tarragonins, a per la Tapa de l'Any de Catalunya

Antull, La Catedral i el Tapes i Tapes competiran a la gran final d'aquest matí a Sitges

19 mayo 2017 23:23 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quina és la millor tapa del 2014? Demà diumenge 1 de març ho sabrem. Serà en el transcurs de la gran final de la Tapa de l'Any, que se celebrarà a l'Auditori de l'Hotel Melià Sitges, a partir de les 11 i fins a les tres de la tarda.

En el transcurs d'aquesta gran gala, els 12 finalistes hauran de demostrar per què la seva és la millor tapa de l'any passat. I ho hauran de fer enfrontant-se a un rigorós jurat format pels periodistes gastronòmics Xavier Agulló, Toni Massanés i Mikel Iturriaga, i pel xef Jordi Herrera, del restaurant Manairó.

La gran final de la Tapa de l'Any, esdeveniment gastronòmic organitzat per l'Agència de Promoció de Turisme de Sitges, el Gremi d'Hostaleria de Sitges i Estrella Damm, estarà amenitzada pel més mediàtic dels xefs, Alberto Chicote, i per l'actor i presentador de TV3, Quim Masferrer. Entre tots dos faran que els assistents a l'Auditori del Melià Sitges (amb un aforament per a 1.400 persones) es diverteixin a la vegada que descobreixen com els 12 finalistes cuinen les seves creacions.

Tots aquells curiosos que han comprat l'entrada anticipada per veure aquest espectacle culinari obtindran un val d'obsequi d'una tapa més una cervesa Estrella Damm, que podran prendre en els restaurants de Sitges que hi participen en la Ruta de la Tapa, que aquests dies se celebra a la vil.la (fins al 8 de març).

Presentat per Alberto Chicote i Quim Masferrer, aquesta gala gastronòmica està patrocinada per Estrella Damm

La ruta de la Tapa de l'Any de Sitges ofereix la possibilitat de degustar les tapes finalistes del certamen, ja que cada tapa és apadrinada per dos establiments. Així doncs, cada creació es podrà degustar sempre acompanyada per un quinto de cervesa Estrella Damm i per un preu únic de 2,5 euros.

Les 12 tapes que han arribat a aquesta gran final i que es podran degustar en la Ruta de la Tapa de l'Any són: La galta, una tapa presentada pel Bar Mantxego (Barcelona); Pasión por la olla del Aquelarre, de Firo Tast (Barcelona); Pop Atlàntic, de l'Arume (Barcelona); Farcelles d'ànima pota blava, del Casino Café (El Prat de Llobregat); Crème brulée de foie, de La Marineta (Mataró); L'origen del niu d'ànec, del Subit (Terrassa); Biquini a l'estil Xirricló, de Cal Xirriclo (Balaguer); Bacallà i no va dir res, de l'Antull Restaurant Lounge (Reus); Petit Suisse de Carxofa Prat i el Trifassico de Pota Blava, de l'ONA Nuit Restaurant (El Prat de Llobregat); Foccaccia de melós de secret ibèric, de La Catedral (Tarragona) i, finalment, Arròs caldós, del restaurant Tapes & Tapes (Reus)

Comentarios
Multimedia Diari