Troben el cadàver d'un nen de 7 anys que feia dies que era mort en un pis de Girona

La família és nord-americana i viu al pis des de fa més d´un any

19 mayo 2017 20:41 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra van trobar mort ahir un nen de 7 anys que feia dies que estava mort en un quart pis al número 3 del carrer Joan Roca i Pinet del centre de Girona, al barri de Sant Pau.

Segons van informar fonts de la policia catalana, els pares del menor, nord-americans i presents a l’immoble, van declarar a la comissaria per aclarir els fets.

La propietària del pis havia anat a reclamar el pagament del lloguer i, en «detectar coses estranyes» –com no obrir-li la porta i sorolls a l’interior–, va trucar a la policia, que va trobar el cos del menor a les 11.45 hores d’aquest dimarts.

La dona va sentir crits i sorolls estranys a l’interior de l’habitatge i va ser quan va alertar els Mossos d’Esquadra que en arribar han pogut constatar que hi havia una baralla dins de la casa.

Aquestes fonts van explicar que abans d’entrar se sentia molt soroll a l’interior del pis, encara que la família, força alterada, no va oposar resistència a l’entrada de la policia. Segons van concretar, la família presenta una bona situació econòmica, encara que l’interior del pis es trobava en força mal estat.

Comentarios
Multimedia Diari