Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

UP reclama a Foment "diligència" en l'acabament dels accessos de l'A-27

El sindicat agrari denuncia que aquesta situació dificulta el treball de la pagesia

ACN

Whatsapp

El sindicat Unió de Pagesos ha reclamat aquest dimarts al ministeri de Foment que l'acabament dels accessos i altres obres secundàries relacionades amb l'autovia A-27, al Camp de Tarragona, "es faci amb la màxima diligència possible". Coincidint amb la inauguració que s'ha fet aquest dimarts del segon tram entre el Morell i la variant de Valls, el sindicat agrari ha demanat que no es repeteixi la situació generada després de l'obra del primer tram, pel qual "encara queden pendents d'acabament obres secundàries com accessos a les finques, pous, canonades o instal·lacions de regadius". En un comunicat, el sindicat ha denunciat que aquesta situació "dificulta el treball de la pagesia".

Unió de Pagesos ja va denunciar la paralització de les obres del primer tram de l'A-27, entre Tarragona i el Morell, fa tres anys, ja que va comportar "molts camins malmesos i drenatges mal conduïts que van dificultar les feines a les zones de reg".

Unió de Pagesos recorda que la pagesia afectada per les expropiacions de les obres de l'A-27 no ha cobrat els interessos pendents, i que encara queda pendent algun mutu acord, per la qual cosa exigeix al ministeri de Foment que aquest deute "es faci efectiu al més aviat possible".

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También