Un dels terroristes de París va passar el Cap d'Any a Madrid

La cadena francesa M6 informa que Amédy Coulibaly va acompanyar la seva companya Hayat Boumeddiene a la capital espanyola amb cotxe

19 mayo 2017 23:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un dels terroristes dels atemptats a París, Amédy Coulibaly, va ser a Madrid l'1 i el 2 de gener, segons informa la televisió francesa M6, que cita fonts properes a la investigació. L'autor de l'atemptat contra el supermercat 'kosher' de Porte de Vincennes, on van morir cinc persones, i també responsable del tiroteig mortal contra una agent de policia, va acompanyar la seva companya Hayat Boumeddiene a la capital espanyola amb cotxe. Des de Madrid, el dia 2, Boumeddiene va volar fins a Turquia i Coulibaly, segons M6, va tornar a París "per carretera". Les autoritats franceses estan en contacte amb les espanyoles, explica la televisió, per esbrinar què va fer Coulibaly a Madrid.

 

La companya de Coulibaly va agafar un vol de Barajas a Turquia el dia 2, ja que hi ha imatges de les càmeres de seguretat que ho confirmen. Segons M6, la noia va volar acompanyada d'un "franco-algerià que té un germà condemnat a dos anys de presó per la seva participació en el reclutament de combatents francesos per Síria". Les autoritats turques han confirmat que van veure Hayat Boumeddiene el dia 8 de gener prop de la frontera amb Síria.

 

La policia francesa, mentrestant, intenta aclarir més detalls dels moviments dels terroristes de París, i la investigació segueix oberta. Els agents consideren que els autors materials dels atemptats van tenir còmplices, i els estan buscant.

Comentarios
Multimedia Diari