Un detingut i 15 ferits pels aldarulls pel desallotjament de l'antiga sucursal de Caixa Tarragona okupada a BCN

La Policia catalana segueix custodiant aquest dimarts l'antiga sucursal després dels incidents ocorreguts durant la manifestació posterior al desallotjament

19 mayo 2017 19:15 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El desallotjament de l'antiga sucursal bancària ocupada situada a la travessera de Gràcia de Barcelona s'ha saldat amb un detingut i 15 ferits.

Segons han informat els Mossos a Europa Press, el detingut és un noi al qual es va identificar durant la manifestació posterior al desallotjament i al qual es va trobar material inflamable dins de la motxilla.

A més, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 15 persones per ferides al lloc dels fets, tot i que cap va requerir trasllat hospitalari.

La Policia catalana segueix custodiant aquest dimarts l'antiga sucursal després dels incidents ocorreguts durant la manifestació posterior al desallotjament.

Segons els Mossos, es van saquejar diversos comerços, es van cremar contenidors, una motocicleta, un camió de la neteja municipal i es van bolcar i es van produir destrosses en altres vehicles.

A més, es van trencar els vidres de diversos comerços --entre els quals hi havia un quiosc de premsa-- i es van produir càrregues policials i trets de projectils de 'foam' contra els manifestants.

A l'edifici, conegut pels ocupes com a 'Banc Expropiat', només hi havia un home i una dona, que després de ser identificats van ser posats en llibertat.

Es tracta d'una antiga seu de Caixa Tarragona que CatalunyaCaixa va vendre el 2013, ha explicat aquest dimarts l'entitat a Europa Press.

Comentarios
Multimedia Diari