Un exministre d'Aznar encén Twitter: 'Arrimadas es físicamente atractiva como hembra joven. Políticamente es inconsistente'

El comentari, escrit dimarts a última hora de la nit, va rebre la resposta de diversos tuitaires, entre ells la mateixa Inés Arrimadas

19 mayo 2017 19:31 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’exportaveu del Govern de José María Aznar Miguel Ángel Rodríguez s’ha vist envoltat d’una nova polèmica després de piular a Twitter que la cap de l’oposició i líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, «és físicament atractiva com a femella jove» però que «políticament és inconsistent». El comentari, escrit dimarts a última hora de la nit, va rebre la resposta de diversos tuitaires, entre ells la mateixa Inés Arrimadas. «Seguim treballant perquè aquestes mostres de masclisme anacrònic siguin cada vegada més residuals», va replicar la líder de Ciutadans, citant la piulada de Miguel Ángel Rodríguez.

Arrimadas ha rebut el suport dels seus companys de partit, com el líder de la formació, Albert Rivera, que va repiular el comentari de la cap de files a Catalunya; el de la presidenta del grup municipal de C’s a l’Ajuntament de Barcelona, que qualificà de «lamentable» les paraules de l’exministre.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també es va afegir a les mostres de suport a Inés Arrimadas i opinà que Miguel Ángel Rodríguez no hauria de poder participar en tertúlies televisives. «A aquest masclista que busca atenció no li hauria de donar veu cap mitjà de comunicació. Tot el suport, InesArrimadas», va piular l’alcaldessa Colau, també citat el tuit de Miguel Ángel Rodríguez.

També el diputat de C’s Juan Carlos Girauta indicà en el seu compte de Twitter: «MÁR. Però tu, de quin forat surts? Deixa-ho. Ja ho sé».

La dirigent del PP català Dolors Montserrat assenyalà que «no li agraden res» les afirmacions de Rodríguez. «No m’agrada que a les dones ens valorin pels nostres atributs, sinó pels nostres mèrits i capacitats com a professionals que som», va dir la dirigent dels populars.

 

Comentarios
Multimedia Diari