Un jove apunyala un menor per haver-li robat el mòbil i després és apallissat pels amics de la víctima

L'atac deriva en una baralla on els amics de la víctima encerclen i colpegen l'agressor, que també acaba a l'Hospital

19 mayo 2017 15:56 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un jove de 21 anys ha apunyalat aquest dimarts un menor a Girona, després d'identificar-lo com el lladre que li havia robat el mòbil feia uns dies. L'agressió ha tingut lloc cap a un quart de tres de la tarda a la confluència dels carrers Ibèria amb bisbe Sivilla, al barri de Sant Narcís. La víctima, que té 17 anys, es trobava amb un grup de joves d'origen marroquí. L'agressor l'ha reconegut i, armat amb un ganivet de grans dimensions, li ha assestat punyalades a la zona de l'estómac i al fetge. L'atac ha derivat en una baralla, on els amics de la víctima han intercedit, han encerclat l'agressor i l'han colpejat amb violència. Tant l'un com l'altre han acabat a l'hospital Josep Trueta. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i, de moment, ja han detingut tres dels implicats en la baralla per un delicte de lesions. Són joves de 18, 20 i 24 anys.

L'atac i la posterior baralla ha tingut lloc cap a un quart de tres de la tarda. El menor, que viu al centre d'acollida Mas Garriga de Juià (Gironès), es trobava amb un grup de nois d'ètnia marroquina a la confluència dels dos carrers, situats al barri de Sant Narcís i a tocar del parc Central.

Ha estat aleshores quan l'agressor se li ha apropat i l'ha atacat. El mòbil de l'apunyalament ha estat, precisament, el robatori d'un telèfon mòbil. L'agressor, un jove de 21 anys que viu a Girona i té antecedents per abusos sexuals, ha identificat el menor com el lladre que fa pocs dies li hauria pres l'aparell.

El noi s'ha apropat al menor i li ha assestat ganivetades a la zona de l'estómac i del fetge. La víctima ha caigut malferida a terra i ha estat aleshores quan la situació ha derivat en una baralla. Els amics de la víctima han encerclat l'agressor i l'han colpejat amb violència. En paral·lel, diversos testimonis han alertat la policia.

Fins a la zona s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Municipal de Girona i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que s'han endut els dos joves a l'hospital Josep Trueta. Segons ha informat el centre, tant l'un com l'altre es troben en estat greu i amb pronòstic reservat. Al jove de 21 anys se l'ha traslladat a Urgències, mentre que el menor està pendent d'entrar a quiròfan perquè l'operin.

 

Tres detinguts

De moment, els Mossos d'Esquadra encara no han llegit els drets a l'agressor, tot i que és qüestió d'hores que ho facin. A partir del moment en què el seu estat millori, la policia ja ha avançat que se'l detindrà per l'apunyalament.

Tot i això, l'atac i la posterior baralla ja ha comportat tres arrestos. En concret, els d'uns nois de 18, 20 i 24 anys, tots de procedència marroquina. En un primer moment, s'han presentat com a testimonis de la baralla, però la policia ha pogut comprovar després que hi havien pres part activa. Per això, els ha detingut per un delicte de lesions.

 

Comentarios
Multimedia Diari