Un jove mata la seva mare i fereix de gravetat el seu pare

Van intentar aturar-lo, però durant el forcejament el pare va rebre diverses punyalades i el germà gran va patir diversos talls a la mà

19 mayo 2017 18:21 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un jove barceloní de 26 anys va matar ahir la seva mare amb un ganivet, va ferir de gravetat el seu pare i va intentar suïcidar-se en un xalet de la urbanització de Son Blanc de Ciutadella. Els fets van passar prop de les dues de la matinada passada a la casa en la qual la família, d’origen català, passava les seves vacances d’estiu.

Els fets es van desencadenar quan el fill gran de la família, de 30 anys, va escoltar sorolls a la planta baixa de la finca i, en baixar, va trobar el seu germà a la terrassa «bastant nerviós i amb un ganivet al seu costat».

Després d’intentar calmar-lo sense èxit, el germà gran va despertar els seus pares, que dormien al segon pis. La mare, de 60 anys, va baixar amb l’objectiu de tranquil·litzar el seu fill.

En sentir sorolls i cops a la planta baixa, el pare i el germà gran van baixar també i van trobar el presumpte parricida apunyalant la seva mare a la seva habitació.

Van intentar aturar-lo, però durant el forcejament el pare va rebre diverses punyalades i el germà gran va patir diversos talls a la mà.

Per la seva banda, l’agressor va intentar suïcidar-se clavant-se diverses punyalades al tòrax i l’abdomen.

El germà gran va alertar el 112, que al seu torn va requerir la presència de la Policia Nacional a la residència. Va ser ell mateix qui va explicar als agents que el seu germà menor és extoxicòman i podria haver patit un brot psicòtic.

La Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació per poder aclarir els fets.

 

A l’UCI

El presumpte parricida va ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Mateu Orfila de Maó en estat greu. Segons van confirmar des del centre, el jove, de 26 anys i natural de Barcelona, va estar intervingut quirúrgicament aquest matí i, tenint en compte el seu estat, més greu que la resta dels seus familiars, seguirà de moment a l’UCI.

El suposat homicida presenta lesions greus per múltiples ferides d’arma blanca a la zona abdominal que, segons sembla, es va autoinfligir després de cometre les agressions contra els seus familiars.

Comentarios
Multimedia Diari