Más de Noticias

Un vi del Priorat, el millor del món

Segons la revista xinesa Wine in China Magazín, el millor és el Clos Abella, de Porrera

EFE

Whatsapp
Imatge de l'ampolla del Clos Abella. Foto: organicwine.co

Imatge de l'ampolla del Clos Abella. Foto: organicwine.co

El vi Clos Abella, de la Denominació d'Origen Qualificada (DOQ) Priorat, ha estat distingit com el millor del món per la revista especialitzada Wine in China Magazín, que li ha atorgat 97 punts sobre els 100 possibles.

Segons ha informat el celler Marco Abella, el vi Clos Abella ha obtingut la màxima puntuació de l'any 2014 de la publicació xinesa especialitzada en vins, pel qual va rebre un premi en una gala celebrada a la ciutat de Pequín.

El concurs "Wine in China top 100 wines evaluation" és un dels concursos vitivinícoles amb més prestigi del país asiàtic.

En aquesta edició, 14 experts en vins, set d'ells procedents de la Xina i els altres set, Masters of Wine de todo el mundo, han degustat 1.000 vins després d'una selecció prèvia.

Aquest celler tarragoní, situat a la localitat de Porrera, ja fa vuit anys que exporta a la Xina i els seus propietaris, David Marco i Olivia Bayés, han expressat el seu orgull per aquest premi, que reforça els seus vins com a referent internacional.

El celler Marco Abella es va construir l'any 2001 al mig de les vinyes i disposa d'un laboratori per a un control constant del procés d'elaboració i de qualitat.

Es tracta d'un edifici singular, integrat en el paisatge i amb dues plantes sota terra, en què es crien els vins amb una temperatura i humitat estables per a la seva adequada evolució i conservació.

Temas

  • GASTRONOMÍA

Comentarios

Lea También