Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un vol Barcelona-París, a punt de patir un accident per culpa d'un ´drone´

El copilot va ser el qui va advertir la presència del drone. Va desconnectar el pilot automàtic i va fer una maniobra per evitar l´aeronau teledirigida

Agències

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un Airbus A320 d'Aitr France. Foto: Arpingstone

Imatge d'arxiu d'un Airbus A320 d'Aitr France. Foto: Arpingstone

Un avió d’Air France que feia el trajecte Barcelona-París el 19 de febrer va estar a punt, durant la maniobra d’aterratge a l’aeroport Charles de Gaulle, d’impactar contra un drone que no tenia l’autorització per volar allà.

Un portaveu de la Direcció General de l’Aviació Civil va confirmar a Efe l’incident, que es va produir quan l’Airbus A320 de la companyia francesa –en el qual viatjaven més d’un centenar de persones– havia iniciat la maniobra de descens a les pistes i estava a uns 1.600 metres d’altura.

El copilot va ser el qui va advertir la presència del drone. Va desconnectar el pilot automàtic i va fer una maniobra per evitar l’aeronau teledirigida, que, segons el comandant, va passar a uns cinc metres per sota de l’ala esquerra de l’A320

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También