Una dona a qui particulars van donar diners per a Nadia denuncia els pares per estafa

Va ingressar en un dels comptes 1.900 euros

19 mayo 2017 16:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una dona d'Organyà (Lleida) que havia aconseguit diners de particulars per a Nadia, la nena per a qui els seus pares demanaven diners per a tractaments mèdics que no es van fer, ha presentat denúncia per estafa als jutjats de la Seu d'Urgell (Lleida) contra els pares de la petita, Fernando Blanco, a la presó provisional, i Marga Garau, en llibertat amb càrrecs.

"Quan ja es tracta de quantitats grans jo em sento en l'obligació cap a aquestes persones de tornar-los aquests diners, a veure si podem aconseguir-ho", ha explicat Ester Tarres en declaracions a TV3 recollides per Europa Press.

El centre comercial en què treballa li va donar mil euros i un altre particular 900 més que ella va ingressar en un dels comptes destinats a donatius pels pares amb les inicials AVN, com Amics i Veïns de Nadia, i ella se sent molt dolguda.

"Més que econòmicament, ens sentim molt estafats moralment perquè han jugat amb malalties", ha explicat Ester Tarres, mare d'una nena que anava a classe amb Nadia a Organyà.

Aquesta és una de les primeres denúncies que es presenten des que va esclatar el cas i en què han sol·licitat personar-se com a afectats una dona de Barcelona que reclama 6.000 euros i una societat d'inversió, Grupo Inversor para el Desarrollo amb 10.000.

El pare de la nena, Fernando Blanco, va ser detingut a la Seu d'Urgell (Lleida) fugint d'un control policial a la comarca de la Cerdanya, i després de ser arrestat se li va trobar una pistola de fogueig, en un operatiu que els Mossos d'Esquadra havien activat pel seu risc de fuga.

Segons els Mossos, ell i la mare, Marga Garau, havien reunit 918.000 euros obtinguts amb donatius que s'havien de destinar a intervencions mèdiques d'envergadura que no es van fer.

Aquest mes els Mossos han trobat fotos de caràcter pornogràfic de la petita en aparells electrònics dels pares, per la qual cosa el jutge que porta el cas ha obert una nova causa contra ells pels presumptes delictes d'exhibicionisme, provocació sexual i explotació sexual.

 

Comentarios
Multimedia Diari