Una noia denuncia una agressió sexual a Montcada i Reixac

Els Mossos traslladen els quatre detinguts per la darrera violació grupal a Manresa, al pis on es van cometre

16 julio 2019 08:00 | Actualizado a 16 julio 2019 16:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una jove va denunciar diumenge davant els Mossos d’Esquadra haver estat víctima d’una presumpta agressió sexual amb intimidació en un portal del barri de Can Cuiàs de Montcada i Reixac. Així ho van informar fonts de la policia catalana ahir dilluns, i van confirmar que estan investigant el cas per detenir el presumpte autor, que va sortir fugint del lloc dels fets.

Les mateixes fonts van indicar que no va haver-hi penetració, encara que, segons ha pogut saber Europa Press, el suposat autor va utilitzar un objecte punxant per intimidar la víctima.

En un comunicat, l’Ajuntament de Montcada i Reixac va detallar que la víctima és una jove de 21 anys que va ser assaltada al portal de casa seva a les 7.10 hores de diumenge, i a qui el consistori va oferir «tota l’ajuda i atenció psicològica que sigui necessària».

L’Ajuntament, juntament amb el Consell de Dones i altres col·lectius de dones de la localitat, entre altres entitats, van celebrar ahir al vespre una concentració a les portes del centre cívic de Can Cuiàs com a repulsa i condemna a aquest nou cas d’agressió sexual.

Segona violació grupal a Manresa

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van traslladar ahir als quatre detinguts per la darrera violació grupal d’una menor a Manresa, al pis on suposadament van cometre l’agressió sexual, en el marc de la investigació oberta per aquest cas, a l’espera de passar pròximament a disposició judicial. Segons van informar fonts de la investigació a Efe, els quatre detinguts van estar uns trenta minuts a l’interior del pis del centre històric de Manresa on diumenge passat a la matinada van violar suposadament una menor de 17 anys.

Els detinguts, que ronden tots els vint anys, van tornar posteriorment a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on seran a l’espera de passar a disposició judicial.

L’agressió sexual es va produir a l’interior d’un pis que els Mossos investiguen si estava ocupat il·legalment, com diversos immobles, alguns semiderruïts, de la zona.

Després de ser atesa en un centre hospitalari, la menor va acudir a la comissaria dels Mossos per formalitzar la denúncia i per prestar declaració davant els agents, als quals va relatar les circumstàncies de la violació múltiple de la qual va ser víctima.

Aquesta violació grupal s’ha produït coincidint amb el judici que s’està celebrant a l’Audiència Provincial de Barcelona contra sis joves acusats d’haver abusat sexualment per torns d’una menor de 14 anys en el decurs d’un botelló elebrat en una nau abandonada e Manresa el 31 d’octubre del 2016. Aquest judici es reprendrà al setembre amb el testimoni dels perits que han de fer les proves de l’ADN.

Comentarios
Multimedia Diari