Valls tindrà més de 600 nous elements de senyalització

El pla de senyalització urbana està elaborat per l’empresa MCRT

05 agosto 2017 09:13 | Actualizado a 05 agosto 2017 09:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dijous al migdia va tenir lloc al consistori de Valls una reunió informativa entre l’Ajuntament i representants del Comerç de Valls. El motiu va ser per informar del procés d’implementació del pla de senyalització urbana de la ciutat. 

En la reunió hi va participar l’alcalde de Valls, Albert Batet; el primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà, i el regidor de Mobilitat, Francesc Anguela, en una trobada amb representants de la junta de l’entitat del Comerç de Valls encapçalada per la seva presidenta, Carme Sendra.

La instal·lació de la nova senyalització informativa urbana continuarà durant les pròximes setmanes, i, durant la reunió, també es va informar la manera específica de la senyalització que indica els diferents eixos comercials, en concret, l’eix el Pati, seguint pel carrer de la Cort, el de l’Abat Llort, el carrer Avenir i el passeig de l’Estació. 

El pla de senyalització urbana està elaborat per l’empresa MCRT

A més, la trobada també va servir per explicar que s’analitzaran els aspectes a corregir o millorar per tal de completar el projecte amb tots els aspectes que siguin necessaris.

La nova senyalització urbana de la ciutat inclou més de 600 nous elements d’orientació que substituiran els actuals senyals i suposaran una millora pels veïns de la ciutat, i els forans.
 El pla de senyalització urbana d’orientació, elaborat per l’empresa MCRIT, té en compte la jerarquia viària de les destinacions a l’hora d’elaborar una distribució dels senyals que faciliti la mobilitat i les rutes d’accés a les diferents zones de la ciutat. Espais d’interès turístic, equipaments i serveis públics, entre d’altres. 

La instal·lació de la nova senyalització i orientació pels carrers de Valls representa una inversió de 129.200 euros més IVA. La instal·lació de la senyalització informativa s’anirà ampliant durant les pròximes setmanes al municipi indicant els principals eixos d’interès. 

Comentarios
Multimedia Diari