Valls tindrà un parc per a gossos

L'Ajuntament ha previst un seguit de millores urbanes al municipi

11 agosto 2017 10:06 | Actualizado a 11 agosto 2017 10:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Junta del Govern de Valls ha aprovat diferents acords per a la millora de la ciutat. Inicialment s’ha tractat el projecte bàsic i executiu per a l’ampliació del pati de l’Escola Enxaneta per un import de 65.359 euros (IVA inclòs). 

El projecte preveu l’ampliació del pati per tal de crear un nou espai per als alumnes, en especial per als infants més petits de 3 a 5 anys. L’ampliació s’efectuarà en l’àmbit comprès entre l’actual pati de l’Enxaneta i el torrent del Catllar.

Un altre tema és l’adjudicació de les obres de l’aparcament del carrer Mossos d’Esquadra. La Junta ha aprovat adjudicar a l’empresa Tecnologia de Firmes SA per un import de 62.774 euros (IVA inclòs) les obres de millora de l’espai de l’aparcament de superfície situat entre els carrers Mossos d’Esquadra, Sant Antoni i Santa Úrsula.

El projecte preveu la instal·lació de mobiliari urbà com papereres, pilones o bancs. També s’ha previst plantar-hi arbres i, en un espai a tocar del carrer de Santa Úrsula, una zona de jocs infantils pintats a terra. 

Per últim, Valls tindrà el primer parc per a l’esbarjo de gossos. S’instal·larà a la carretera del Pla. A la vegada, s’instal·larà per un import de 12.294 euros les obres d’instal·lació de la tanca perimetral, portes d’accés, bancs i cadires, papereres i una font i a l’empresa Carbonell Urban Services SL per un import de 2.498 euros

Comentarios
Multimedia Diari