Vídeo: Batalla campal a Segur de Calafell

Policia Local i Mossos d'Esquadra han acudit a la zona i ara revisen les imatges per realitzar identificacions

05 julio 2019 17:55 | Actualizado a 05 julio 2019 18:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La baralla ha començat abans de les sis d'aquesta tarda al costat del port de Segur de Calafell, on hi ha una gran plaça i pistes de jocs. Per raons que es desconeixen diversos joves s'han embrancat en una disputa i s'han afegit més, formant dos grups en total.

La situació ha alarmat els veïns que han avisat la policia. Mentre arribaven els cossos de seguretat els grups s'han enfrontat verbalment i a cops i també han hagut persecucions entre els participants en la baralla.

Quan han arribat les patrulles de Policia Local i Mossos d'Esquadra ja no quedaven joves participants en la baralla, que s'han dispersat per diversos carrers.
 

Els dos cossos policials han iniciat una investigació amb les imatges gravades per veïns i també les que hi ha a la instal·lació del port i en els locals de la zona. L'objectiu és poder identificar alguns dels participants en la baralla.

No es descarta que en les pròximes hores pugui haver-hi detencions. Un dels objectius és intentar conèixer les causes de la baralla per determinar si ha estat puntual o els grups havien quedat. També pretén evitar que pugui reproduir-se en les pròximes hores.
 

 

Comentarios
Multimedia Diari