Más de Noticias

Vídeo: Batalla campal a Segur de Calafell

Policia Local i Mossos d'Esquadra han acudit a la zona i ara revisen les imatges per realitzar identificacions

Diari de Tarragona

Whatsapp

La baralla ha començat abans de les sis d'aquesta tarda al costat del port de Segur de Calafell, on hi ha una gran plaça i pistes de jocs. Per raons que es desconeixen diversos joves s'han embrancat en una disputa i s'han afegit més, formant dos grups en total.

La situació ha alarmat els veïns que han avisat la policia. Mentre arribaven els cossos de seguretat els grups s'han enfrontat verbalment i a cops i també han hagut persecucions entre els participants en la baralla.

Quan han arribat les patrulles de Policia Local i Mossos d'Esquadra ja no quedaven joves participants en la baralla, que s'han dispersat per diversos carrers.
 

Els dos cossos policials han iniciat una investigació amb les imatges gravades per veïns i també les que hi ha a la instal·lació del port i en els locals de la zona. L'objectiu és poder identificar alguns dels participants en la baralla.

No es descarta que en les pròximes hores pugui haver-hi detencions. Un dels objectius és intentar conèixer les causes de la baralla per determinar si ha estat puntual o els grups havien quedat. També pretén evitar que pugui reproduir-se en les pròximes hores.
 

Temas

Comentarios

Lea También