Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Volkswagen Turismes retallarà en 1.000 milions anuals les inversions

Entre les decisions adoptades pel nou consell d'administració de l'empresa destaca que la futura generació del model Phaeton serà elèctric i tindrà una autonomia per recórrer llargues distàncies

Europa Press

Whatsapp
Volkswagen Turismes retallarà en 1.000 milions anuals les inversions

Volkswagen Turismes retallarà en 1.000 milions anuals les inversions

La marca automobilística Volkswagen Turismes, propietat del consorci del mateix nom, ha anunciat un nou pla d'eficiència que preveu, entre d'altres mesures, reduir en 1.000 milions d'euros les seves inversions anuals, segons ha informat l'empresa.

El conseller delegat de la companyia, Herbet Diess, ha afirmat que la marca s'està reposicionant per al futur, amb el desenvolupament de noves tecnologies, amb una nova estratègia en motors dièsel i amb el desenvolupament d'una nova plataforma per a turismes i vehicles comercials lleugers elèctrics.

Entre les decisions adoptades pel nou consell d'administració de l'empresa destaca que la futura generació del model Phaeton serà elèctric i tindrà una autonomia per recórrer llargues distàncies.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También