Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

WhatsApp permet crear i enviar gifs animats

Perquè funcioni l'enviament de gifs, tant el receptor com l'emissor han de tenir actualitzada l'última versió de l'aplicació

Agències

Whatsapp

Els gifs van revolucionar Twitter fa tan sols uns mesos. Les imatges animades semblaven ser part del passat d'Internet, però han tornat amb força i són usades diàriament en les xarxes socials i en altres aplicacions que permeten el seu ús com, per exemple, Telegram. WhatsApp sap la importància del seu ús i en la seva última actualització permet crear gifs a partir dels vídeos i enviar-los als contactes.

La funcionalitat ara com ara només està disponible en la versió beta de l'actualització de WhatsApp, i els gifs podran enviar-se a partir de la versió 2.16.41 per a Android, que ja està disponible en alguns mercats d'aplicacions alternatius, com Uptodown.

Perquè funcioni l'enviament de gifs, tant el receptor com l'emissor han de tenir actualitzada l'última versió de l'aplicació. WhatsApp no permetrà l'enviament de gifs precreats, sinó que permetrà que els creïn els mateixos usuaris a partir dels vídeos que hi ha al telèfon mòbil, i podran retallar-los i enviar-los com a arxiu d'imatge animada.

Encara caldrà esperar per veure si l'aplicació de missatgeria per excel·lència fa un pas més enllà i inclou altres serveis que apostin pel mateix cercador de gifs de manera integrada en el servei.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También