Wine Palace ofereix vins, destil.lats i articles alimentaris per a paladars gurmet

Situat al Centre Comercial Port Halley, l'oferta de l'establiment està a l'abast de tothom

Maria Lucea

Whatsapp
A la botiga hi ha més de 1.500 referències de 22 països

A la botiga hi ha més de 1.500 referències de 22 països

Les tres famílies principals de productes que conformen el catàleg de Wine Palace són els vins, els destil.lats i certs articles alimentaris per a paladars gurmet, amb una gran especialització en embotits ibèrics i formatges.

Som importadors exclusius per a Espanya d'unes 1.500 referències procedents de 22 països, el que garanteix la varietat del nostre assortiment i abarateix els costos en eliminar la presència d'intermediaris.

Al web www.winepalace.es es pot accedit a la totalitat d'aquestes nombroses referències i realitzar qualsevol comanda on line de manera senzilla i molt còmoda.

A diferència d'altres entitats. no ens dirigim exclusivament a consumidors amb un alt poder adquisitiu, sinó a clients de classe mitjana que valoren els productes de qualitat, que són exigents, que els agrada estar informats, que tenen inquietuds a l'hora de provar articles nous procedents d'altres països i que, a més, volen pagar un preu ajustat.

En els nostres establiments pots trobar, amb estoc permanent, més de 400 whiskys, 250 roms, 100 ginebres, així com més 2.000 vins, tant adicionals com de fora. Un vertader plaer per als amants del vi i les seves variants. Tot això amb els preus més baixos del mercat.

D'altra banda, disposem d'una plantilla amb 120 professionals, immeros en constants processos de formació amb l'objectiu d'assessorar i informar el client de tot allò que necessiti.

Temas

  • GASTRONOMÍA

Comentarios

Lea También