Èxit de la sisena edició de la Vinitfest a la Cooperativa de Nulles

Aproximadament 450 persones van assistir a la Festa Major del Vi o Vinitfest a la Cooperativa Vinícola de Nulles, amb degustacions i actuacions musicals

Alba Tudó

Whatsapp
Aproximadament 450 assistents van passar per la Vinitfest. Foto: ALBA TUDÓ

Aproximadament 450 assistents van passar per la Vinitfest. Foto: ALBA TUDÓ

Aquest dissabte, 8 de juliol, a la Cooperativa Vinícola de Nulles, tenia lloc la Vinitfest o la Festa Major del Vi. Un homenatge als pagesos, socis i tots el qui fan possible la verema.

Abans de les deu del vespre la gent ja feia cua per donar l’entrada i entrar. L’edifici modernista estava il·luminat i es presentava una nit diferent i màgica per a tots.

A les deu del vespre, davant l’edifici modernista de Nulles, començava l’acte. Així doncs, començava la inauguració amb un espectacle a càrrec del Grup del Teatre Principal de Valls.
Una obra que narrava la història de la Cooperativa per entendre millor i situar el lloc on es trobaven els visitants. Tothom va rebre una copa de cava de benvinguda i serigrafiada per a l’ocasió. A continuació, les portes de la Cooperativa quedaren obertes i tothom va passar cap a dins, per descobrir tots els racons.

Sis establiments

Allí hi havia sis restaurants: El Portal 22, Ca l’Àngel-El Petit Cup, el Xarel·lo Food Trucks, el Coll de Nulles, el Forn de Nulles i la Geladeria La Ibense. Els assistents tenien un total de sis degustacions de vi o cava i  durant la nit van passar fins a tres grups de música. 

L’acte inaugural va ser una representació teatral a càrrec del Grup del Teatre Principal. Foto: ALBA TUDÓ

Una festa tematitzada que uneix els vins i caves Adernats amb la música de grups referents del territori, l’alta gastronomia local i l’actuació artística de diferents artistes del Camp de Tarragona.
El grup tarragoní Stromboli Jazz Band actuaven en aquesta nit tan especial. Amb músics professionals de gran experiència, celebraven el seu 5è aniversari i presentaven el seu segon disc. La seva actuació destacava per ser una barreja de bona música, dosis d’humor, teatre i una gran interactuació amb el públic. Les Betzuca van fer ballar i riure al públic. Van fer reviure els anys 20 amb actualitzacions de cançons clàssiques i altres del seu repertori. 

A més, per segon any consecutiu, la festa comptava amb el Vinilfest. Un espai on hi havia còctels singulars i música vuitantera en vinil de la mà de Rafel Porta de Tocadiscos. A dalt de la Cooperativa, alguns artistes mostraven les seves obres i es donaven a conèixer. 

Imatge del grup cambrilenc Les Betzuca, que va actuar en el marc de la Vinitfest. Foto: ALBA TUDÓ

Els visitants tenien sis tiquets de tapes i sis de vins i caves que anaven donant a cada establiment. L’acte acabava a la matinada i tots els assistents marxaven amb un bon gust de boca. Aproximadament unes 450 persones van assistir a l’experiència i van poder maridar vins i caves i degustar les diferents tapes.

Bona acollida

Una nit singular on molts veïns del poble i de prop venien a gaudir d’aquesta festa. Any de l’edifici modernista. Enguany l’activitat es podia complementar amb una nit d’allotjament a l’Hotel Class de Valls. Una promoció amb un 20% de descompte per als assistents de la Vinitfest 2017. Els organitzadors estan satisfets amb els resultats i la participació, i ja esperen la propera edició de la Vinitfest o la Festa Major del Vi. Encara queden activitats que estan previstes a finals d’any amb motiu del centenari.

Temas

  • Nulles

Comentarios

Lea También