Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

A Tarragona hi falten flors

Whatsapp

Quina enveja em fan aquests països que gaudeixen de tantes flors a l’estiu, com és el cas d’Alemanya. Els pobles i ciutats plens de flors. Cases, balcons, finestres, els petits ponts i passejos. Grans torretes amb explosió de colors. Alegren la vida al ciutadà i al visitant que queda meravellat de tot el que els ulls contemplen. Llavors arriba la tardor i les flors comencen a desaparèixer. Quan l’hivern es presenta amb la neu i les gelades, tot canvia i les trobades d’amics al voltant una cervesa esdevé confortable a l’interior d’un local.

A Tarragona tenim la gran sort de gaudir d’un clima únic, on les flors poden lluir tot l’any. Tenim mancança de jardins florits, no només de verdor, també de color.

A la Rambla Nova tenim gespa sota els arbres que podria estar plena de flors adequades a la mitja ombra. Igual que es rega la gespa, es regarien les flors. Només caldria una mica d’atenció ciutadana de no trepitjar el lloc... i a gaudir de la vista.

També la molt retratada figura de Roger de Llúria resultaria espectacular si el petit jardí estigués ple de vistoses flors i les escales que l’envolten, totes cobertes de torretes de flors d’aquestes que van penjant cap avall, creant un mantell preciós.

No ha de ser gaire car mantenir un jardí així. Potser només cal les ganes de fer-ho.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También