Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

A l´Òscar Cadiach

L´he tractat poc i no el conec tot el que m´agradaria, però m´atreveixo a escriure sobre ell pel molt que l´admiro

Agustí Pujol Niubó

Whatsapp

L’he tractat poc i no el conec tot el que m’agradaria, però m’atreveixo a escriure sobre ell pel molt que l’admiro.

Totes i cadascuna de les seves ‘aventures’ (ho poso entre cometes perquè no s’interpreti despectivament) són una demostració de la qualitat personal de l’Òscar. Des de la inicial programació i preparació de l’expedició, digna de la millor planificació empresarial, la formació de l’equip, peça bàsica per aconseguir un objectiu encara que sembli mèrit individual, fins a l’execució i, sobretot, la presa de decisions tan importants i en les condicions que s’han de prendre. Tot plegat encara fa més complexa i meritòria la seva feina.

Acabem de conèixer el desenllaç d’aquest darrer atac al Broad Peak, que hauria significat una nova fita al seu esplèndid palmarès. Es pot entendre la desil·lusió per la qual estarà passant l’Òscar i tot el seu grup i, per això, ara és el moment de felicitar-lo per prendre una decisió tan encertada com va ser deixar-ho per a una altra ocasió i per segon any consecutiu. És important fer el cim, però encara ho és més tenir l’oportunitat de tornar-ho a intentar.

Ets admirable, Òscar i, com quasi sempre, des de la nostra estimada Tarragona no t’ho sabem valorar prou.

¡Força i amunt!

Temas

  • OPINIÓN & BLOGS

Comentarios

Lea También