Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Agressions gratuïtes

Whatsapp

Després de veure la notícia del senyor de 38 anys agredit i en coma, es veu que avui en dia surt gratis agredir les persones i que l’agressor surti indemne de l’agressió. Jo sóc vigilant de seguretat i fa quatre anys vaig ser agredit en un servei d’un local a Tortosa. L’agressor, de nacionalitat romanesa amb les sigles S. A., em va produir un hematoma i un principi de glaucoma a l’ull i va quedar en llibertat l’endemà; judici ràpid i cap a casa. Al cap de pocs mesos ens citen per al judici, i quina va ser la meva sorpresa quan el meu advocat em diu que no s’ha presentat i que no hi ha judici (estrany, no?).

temps m’apropo al Jutjat i em diuen que aquest noi està en recerca i captura. La reflexió és la següent: aquesta persona ha fugit segur, i si el tenien per què el posen en llibertat? Jo estava de servei, un agreujant més, testimonis de dos mossos d’esquadra i més gent i el deixen en llibertat!

Per a mi avui en dia no hi ha justícia, m’he quedat malament de l’ull i a ell suposo que no el trobaran mai. Avui en dia sembla que agredir les persones surt gratis!

Gabriel Céspedes Ferrer

(Tortosa)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Lea También