Más de Opinión

Agressions gratuïtes

Whatsapp

Després de veure la notícia del senyor de 38 anys agredit i en coma, es veu que avui en dia surt gratis agredir les persones i que l’agressor surti indemne de l’agressió. Jo sóc vigilant de seguretat i fa quatre anys vaig ser agredit en un servei d’un local a Tortosa. L’agressor, de nacionalitat romanesa amb les sigles S. A., em va produir un hematoma i un principi de glaucoma a l’ull i va quedar en llibertat l’endemà; judici ràpid i cap a casa. Al cap de pocs mesos ens citen per al judici, i quina va ser la meva sorpresa quan el meu advocat em diu que no s’ha presentat i que no hi ha judici (estrany, no?).

temps m’apropo al Jutjat i em diuen que aquest noi està en recerca i captura. La reflexió és la següent: aquesta persona ha fugit segur, i si el tenien per què el posen en llibertat? Jo estava de servei, un agreujant més, testimonis de dos mossos d’esquadra i més gent i el deixen en llibertat!

Per a mi avui en dia no hi ha justícia, m’he quedat malament de l’ull i a ell suposo que no el trobaran mai. Avui en dia sembla que agredir les persones surt gratis!

Gabriel Céspedes Ferrer

(Tortosa)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Lea También