Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Agressions gratuïtes

Whatsapp

Després de veure la notícia del senyor de 38 anys agredit i en coma, es veu que avui en dia surt gratis agredir les persones i que l’agressor surti indemne de l’agressió, Jo sóc vigilant de seguretat i fa quatre anys vaig ser agredit en un servei d’un local a Tortosa que em va produir un hematoma i un principi de glaucoma a l’ull, l’agressor de nacionalitat romanesa, amb les sigles S. A., va quedar en llibertat l’endemà, judici ràpid i cap a casa. Als pocs mesos ens citen per al judici, quina va ser la meva sorpresa quan el meu advocat em diu que no s’ha presentat i que no hi ha judici (estrany no?)

Al cap d’un temps m’apropo al Jutjat i em diuen que aquest noi està en recerca i captura. La reflexió és la següent: aquesta persona ha fugit segur; si el tenien, per què el posen en llibertat!? Jo estava de servei, un agreujant més, testimonis de dos mossos d’esquadra i més gent... i el deixen en llibertat! Per a mi, ara com ara no hi ha justícia, m’he quedat malament de l’ull i a ell suposo que no el trobaran mai. Actualment sembla que agredir les persones surt gratis!

Gabriel Céspedes Ferrer

(Tortosa)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Lea También