Aires nous

El proper diumenge, dia 14, estem tots i totes cridats a les urnes per decidir quin futur volem per al nostre territori: per Catalunya

11 febrero 2021 17:26 | Actualizado a 11 febrero 2021 17:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

És evident, i fins i tot ho reconeixen els representants dels partits que ara “governen”, que es necessita un canvi. I aquest canvi passa per tenir un govern que governi, que es preocupi pels problemes reals de les persones, que s’estimi la gent i la terra, que escolti, gestioni, prengui decisions i que ens representi a tots i a totes.

Cert és que ara no és bon moment. La situació realment és complicada però, com he dit des del primer dia, no podem permetre que aquest maleït virus dirigeixi el nostre futur. Cal tenir-lo sempre en ment, present; no podem abaixar la guàrdia i recordar insistentment, per al bé de tots nosaltres, les mesures que ens indiquen les autoritats sanitàries. Perquè la vida segueix i cal que tinguem molt clar com la volem, amb qui la volem i per a què la volem.

Unes eleccions, al meu entendre, que haurien hagut de celebrar-se l’estiu de 2019, aquell estiu en què l’aleshores president Torra va reconèixer públicament que el seu govern no funcionava i estava esgotat. No va ser, però, fins al passat mes de desembre quan el president en funcions, Pere Aragonès, va signar el decret de convocatòria, després de no haver estat capaç de proposar un nou president.

Massa episodis de desgovern, milongues i excuses que l’únic que feien era disfressar les picabaralles i les enveges entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya, sense propostes concretes en benefici de les ciutadanes i els ciutadans del país. Però ara ha arribat l’oportunitat, el moment de dir prou! El canvi és possible i l’única persona que el pot liderar és en Salvador Illa, un home humil, honest, tranquil i treballador incansable que aportarà tones de sentit comú, és a dir, el seny tan català que tots enyorem.

Ha arribat el moment que el teu vot serveixi per canviar coses; en Salvador no marxarà, torna per quedar-se i donar aquell aire nou que necessita la decadència, un aire nou per a Catalunya.

Nosaltres també volem portar Catalunya al món. Sí, però nosaltres volem abans que res endreçar casa nostra. Amb un bon govern, Catalunya serà reconeguda internacionalment pel seu bon fer, la seva empenta i el seu esforç; no per les disputes dels que diuen que governen rentant la roba bruta al carrer.

Ara que es comença a entreveure la possibilitat de la fi de la pandèmia, Catalunya ha de treballar incansablement per a la seva reconstrucció, la transició econòmica i la productiva del nostre país. A Constantí, des de l’Ajuntament, hem fet un esforç extraordinari en recursos humans i tècnics i amb un protocol anticovid per garantir que les constantinenques i els constantinencs puguin exercir el dret de sufragi amb total llibertat i seguretat. Desitjo que sapiguem exercir-lo.

Oscar Sánchez és alcalde de Constantí.

Comentarios
Multimedia Diari