Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Al poble de Cornudella de Montsant

Whatsapp

El dia 1 de maig vaig patir un greu accident d’escalada que per poc em costa la vida. Vull agrair les mostres de solidaritat i empatia cap a mi i la meva família. Amb redundància a les famílies Bonet, González Mena, Punyet, Gomis, Izquierdo, Campinya i Pascual.

I especialment a tres joves molt valents als quals mai podré agrair prou la seva gesta: Ricard Punyet, Xavier Izquierdo i Josep Maria Gomis, que es van comportar de la millor forma possible organitzant un rescat difícil.

Agraïments també al Jordi Nadal i bombers voluntaris de Cornudella i a la Flor Sánchez, per la seva impecable tasca. Finalment, fer èmfasi en l’ús del casc en l’escalada esportiva, no hi ha resposta que invalidi posar-se’l. I demanar, si us plau, que es miri bé la via que es farà, com està equipada i evitar terrenys descompostos.

Una forta abraçada a tots i espero estar ben aviat entre vosaltres.

Guillem Creus

(Reus)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También