Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Ara que vénen eleccions...

Whatsapp

Desgraciadament visc a Reus i treballo a Tarragona. No ho dic per cap de les dues ciutats que estimo sinó perquè vaig en transport públic. Reiteradament la línia d’autobusos, la Hispano Igualadina, funciona malament. Per anar a treballar agafo l’autobús a l’estació d’autobusos de Reus a les 08.25 h. Aquest autobús ve ple de les anteriors parades i sempre hi ha gent que ens quedem sense pujar-hi.

Avui, 24 de febrer, ens hem quedat 30 persones sense poder pujar a l’autobús, això és normal? Tots som gent que farem tard a treballar, estudiants que no arriben a les classes o als exàmens, gent gran que té visites mèdiques a l’Hospital Joan XIII... en definitiva gent que no interessem gaire. He anat a la finestreta de la Hispano Igualadina on hi havia una senyora tancada a les fosques però per una escletxa l’he vista, he picat però no m’ha obert, llavors m’he posat a cridar que ens havíem quedat 30 persones sense autobús, creieu que és normal que hagi de reclamar així? Quan plego de treballar agafo l’autobús de les 18.10 h, aquest, o directament no passa o ve amb retard. De la mateixa manera que la Hispano Igualadina, que és una empresa privada que rep diners públics per oferir un servei, a l’estiu redueix freqüències perquè hi ha menys usuaris, a les hores punta hauria d’incrementar-la. Ara que vénen les eleccions municipals, a veure si algun polític promet alguna cosa.

David Crespo

(Reus)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También