Brutícia total

19 mayo 2017 18:51 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Llegia recentment a Tribuna el magnífic article de Josep Gironès ‘Ni un pam de net’. En acabar, immediatament, li escrivia un missatge on deia: «un magnífic article, Josep, però t’has quedat curt... ni un centímetre de net d’aquesta Espanya!»

I un nou escàndol apareix: el Sr. Fernández Díaz, crida el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya a la seva oficina ministerial, i entre tots dos maquinen com poden acusar a personalitats nacionalistes, siguin o no veritat, per atemptar contra la voluntat dels catalans quan demanen poder celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya. Paral·lelament el ministre s’aprofita del seu càrrec i fa treure als seus subordinats de la UDEF documents falsos contra personalitats que estan a favor de la independència. Pocs dies després la mentida queda ofegada per la força de la veritat. Escàndols i més escàndols!

Des del PP, durant els darrers quatre anys, menystenen i insulten Catalunya, ens asfixien econòmicament, no compleixen els compromisos signats, no construeixen les infraestructures aprovades d’anys, ataquen la nostra llengua i a més ens tracten de tontos.

Això ha arribat als cims. La merda arriba a tots nivells, des de, «sé fuerte, Luis», i tants casos de brutícia que la merda els arriba a nivell de boca. Josep Gironès s’ha quedat molt curt, en el seu article, Sr. director! Com no hem de voler marxar d’aquesta Espanya tan bruta i miserable?

Anton Monner

(Gandesa)

Comentarios
Multimedia Diari