Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Brutícia total

Whatsapp

Llegia recentment a Tribuna el magnífic article de Josep Gironès ‘Ni un pam de net’. En acabar, immediatament, li escrivia un missatge on deia: «un magnífic article, Josep, però t’has quedat curt... ni un centímetre de net d’aquesta Espanya!»

I un nou escàndol apareix: el Sr. Fernández Díaz, crida el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya a la seva oficina ministerial, i entre tots dos maquinen com poden acusar a personalitats nacionalistes, siguin o no veritat, per atemptar contra la voluntat dels catalans quan demanen poder celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya. Paral·lelament el ministre s’aprofita del seu càrrec i fa treure als seus subordinats de la UDEF documents falsos contra personalitats que estan a favor de la independència. Pocs dies després la mentida queda ofegada per la força de la veritat. Escàndols i més escàndols!

Des del PP, durant els darrers quatre anys, menystenen i insulten Catalunya, ens asfixien econòmicament, no compleixen els compromisos signats, no construeixen les infraestructures aprovades d’anys, ataquen la nostra llengua i a més ens tracten de tontos.

Això ha arribat als cims. La merda arriba a tots nivells, des de, «sé fuerte, Luis», i tants casos de brutícia que la merda els arriba a nivell de boca. Josep Gironès s’ha quedat molt curt, en el seu article, Sr. director! Com no hem de voler marxar d’aquesta Espanya tan bruta i miserable?

Anton Monner

(Gandesa)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También