Carregar-se els Jocs, sigui com sigui

19 mayo 2017 22:16 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Com a voluntari dels Jocs del Mediterrani del 2017 veig amb molt disgust com des de fa molt temps, massa, els grups de l’oposició al nostre Ajuntament competeixen per veure qui la diu més grossa al voltant d’aquest esdeveniment o a veure qui és més capaç de sembrar més dubtes i incerteses. Els resultats de les eleccions del passat 24 de maig han afavorit l’estratègia d’aquells que entenen que estar a l’oposició vol dir oposar-se a tot, sigui el que sigui, inclòs carregar-se els Jocs.

Per això, com a voluntari dels Jocs, però sobretot com a tarragoní, em costa molt entendre la manca d’escrúpols d’aquests partits que són capaços de destruir una il·lusió col·lectiva amb l’objectiu d’obeir una estratègia política partidista que només pretén erosionar la imatge i el prestigi de l’alcalde i de, retruc, el de la nostra ciutat.

Però encara afegiré més. Com a integrant del conjunt de gairebé 4.000 voluntaris dels Jocs 2017 em sento denigrat i trepitjat ja que cap representant d’aquests grups polítics que no volen els Jocs ha tingut la decència de parlar amb nosaltres i donar-nos cap explicació. Està clar que no valoren per res la nostra feina ni la nostra dedicació. Queda clar que no som importants per als partits de l’oposició.

Potser per que sempre he tingut molt clar l’altruisme i el servei a la comunitat, se’m fa molt difícil entendre aquestes estratègies que només pensen en termes de redits personals i de partits polítics. Només em queda el consol que aquells que s’oposen als Jocs amb una finalitat perversa, amb el pecat hi portaran la penitència.

Albert Morera Blanco

(Voluntari dels Jocs. Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari