Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Casilla

A partir d´ara, Alcover no serà conegut arreu del món pels seus fòssils de peixos, sinó perquè el sinònim de Casilla serà ´el porter d´Alcover´

Josep Ramon Correal

Whatsapp

Després d’unes setmanes carregades de rumors i de negociacions, Kiko Casilla ha fitxat pel Reial Madrid. Durant els propers cinc anys, el màxim rival del Barça tindrà un porter d’Alcover. Casualment aquesta setmana he estat parlant amb el nou alcalde d’Alcover, Robert Figueres, un xicot que va fer 30 anys el mateix dia que era elegit alcalde del seu poble. Figueres, per la mateixa empenta que dóna la joventut, té molts projectes i molta ambició per millorar Alcover. Una de les intencions de Figueres és potenciar i donar a conèixer el museu on hi ha els fòssils de la Pedrera d’Alcover, un dels més importants jaciments del Triàsic mitjà del món. Gràcies a la seva peculiaritat s’han descrit per primera vegada nombroses espècies d’artròpodes, peixos i rèptils. Tanmateix, que no s’escarrassi l’alcalde. A partir d’ara, Alcover no serà conegut arreu del món pels seus fòssils de peixos, sinó perquè el sinònim de Casilla serà ‘el porter d’Alcover’.

Temas

Comentarios

Lea También