Catalunya Ràdio plora

Quan sento la melodia d''El Cafè de la República' espero sentir el seu nom

19 mayo 2017 23:54 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En aproximadament un any, Catalunya Ràdio ha tingut dues pèrdues molt significatives. Ens han deixat la Tatiana Sisquella (La Tribu) i en Joan Barril (El Cafè de la República), dues persones admirables i uns perfectes conductors dels seus respectius programes.

No tinc res en contra dels presentadors/periodistes que els supliran, però eren uns cracs dins la seva franja horària i dins els seus respectius programes.

Encara perdura dins la meva memòria la càlida veu de la Tatiana, que quasi sempre m’acompanyava quan portava els nens al pediatra. Era única, els nens anaven molt tranquils escoltant el seu programa. Era una persona increïble, i que una malaltia se l’emportés tan jove no té consol possible.

Què dir d’en Joan, un mestre dins el seu camp, una persona molt afable i propera. Deixar-nos tan prest –i perdoneu la grolleria– és una putada!

Ells eren les ànimes dels seus programes juntament amb els col·laboradors. Quan poso la ràdio encara tinc l’esperança de poder-los escoltar. Quan sento la melodia del programa espero sentir el seu nom, encara no m’he acostumat a no sentir la seva veu. La vida a vegades és molt cruel quan decideix separar-nos de gent tan jove que té tota una vida per estar amb els seus.

Suposo que, allà on estiguin tots dos, podran debatre junts, parlar de l’actualitat, parlar dels seus respectius programes i d’altres moltes coses.

Segur que seguiran fent ràdio junts allà d’alt!

En pau descansin!

Comentarios
Multimedia Diari