Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Celebrem Ovidi Montllor, carta de convit

Whatsapp

El 10 de març farà 20 anys que l’Ovidi Montllor, amb un fil de veu i sense maletes, se’n va anar de vacances i el trobem a faltar.

Ovidi Montllor representa en carn viva el compromís amb el seu poble i amb la seua cultura i llengua però també representa el seu compromís amb els treballadors i la llibertat. Oblidar Ovidi és buidar de sentit, una per una, aquestes paraules.

Per al desè aniversari vàrem organitzar l’Any Ovidi amb centenars de trobades i homenatges per tot el país i molta gent va descobrir i redescobrir un dels nostres cantants més estimats. De manera espontània es va estendre la seua figura i obra i va calar definitivament en la vida de moltes persones. Sempre és l’hora de celebrar l’Ovidi Montllor però ara tenim un al·licient especial: ja en fa 20 anys i ja torna a tocar. Per això m’agradaria –a la manera de Josep Lozano amb la festa Estellés– convidar a celebrar l’Ovidi amb la ‘Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances’.

Que cada poble i ciutat tinga aquest any una ‘Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances’ amb gent reunida per recordar l’obra d’Ovidi: les cançons, els poemes, les pel·lícules, el teatre... o simplement brindar i menjar per ell.

Seguint vers per vers la cançó de Les meues vacances o sense més indicacions ni límits que la imaginació dels organitzadors de cada ‘Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances’. És hora que el país retorne a l’Ovidi l’estima i el compromís que ell va tindre amb el seu poble: altre cop de part dels bons.

Feliu Ventura

(Cantant i autor de cançons)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También