Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Com si fos casa teva

Educació. La gent ha de tenir cura del carrer i la ciutat com si fos el seu menjador.

Marcos Massó

Whatsapp
Com si fos casa teva

Com si fos casa teva

Més que les molèsties que pot ocasionar al veïnat la gent que consumeix alcohol a la via pública, crec que el més preocupant de la qüestió és els efectes que l’alcohol pot ocasionar a la llarga als joves, que són la majoria que en consumeixen al carrer.

És clar que és preocupant els sorolls i desperfectes que, a més, es deriven d’aquest tipus d’acte, però el mal que acaba ocasionant a les persones l’alcohol és el que més ens ha de preocupar.  

Si parlem d’actes incívics, tots són igual d’impresentables, ja sigui aquelles persones que no recullen els excrements dels seus gossos, com el que trenca una paperera sense motiu o fa pintades a les façanes de les cases i a les portes. Tot fa mal a la ciutat. El lema hauria de ser: «Cuida el carrer com si fos a casa teva».

És tan simple com això. La Guàrdia Urbana fa la seva feina, però això no s’acaba si no hi ha educació, i em fa la impressió que n’hi ha ben poca, que cada vegada hi ha més incivisme... Fins on arribarem? L’educació és primordial.

Marcos Massó
President Federació Veïns

Temas

Comentarios

Lea También