Comiat agraït i satisfet per la feina feta

Els resultats assolits no haurien estat possibles sense les persones de tot l'equip

19 mayo 2017 23:35 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta tarda el ple de la Cambra de Tarragona escollirà nou president. Per mi es tancarà un apassionant cicle vital farcit d’enriquidores experiències professionals, i també personals, que es va encetar un 26 de juny de 2006, quan vaig ser-ne elegit president.

Han estat vuit anys i mig, molt intensos, en els quals he intentat donar el millor de mi mateix per servir, de forma eficient i responsable, els objectius i valors que té encomanats aquesta decisiva institució.

Treballar dia a dia per estar a l’altura de les expectatives, que les empreses tenen posades en la Cambra de Tarragona, ha estat una feina estimulant. Personalment n’estic molt satisfet dels resultats assolits, que no haurien estat possibles sense les valuoses aportacions de les persones que integren els òrgans de govern ni la professionalitat de l’equip tècnic.

Gràcies a aquests magnífics companys de viatge, avui puc dir que deixo la presidència amb el cap ben alt i la satisfacció d’haver assolit el que serien tres grans fites:

– El compromís i lideratge en la demanda davant les administracions de les infraestructures justes pel territori. Hem fet sentir la nostra veu allà on ha calgut i sempre que ha estat necessari, sols o ben acompanyats.

– La internacionalització, que ha fet que la Cambra de Tarragona, gràcies a la seva experiència i professionalitat, sigui el principal interlocutor per a totes aquelles empreses de l’Estat espanyol que busquen establir-se i fer negocis a l’Àfrica. Un apunt, des de 2006 hem acompanyat els exportadors a 38 països del continent africà i hem organitzat més de 70 missions empresarials arreu del món.

– L’apropament a les empreses, a les quals hem escoltat, donat suport i ajudat. Uns objectius que s’han materialitzat fent encara més útil la Cambra i, alhora, fomentant l’emprenedoria i la formació.

I impulsant reeixides promocions a peu de carrer que han tingut una excel-lent resposta i acceptació de la societat, a més d’un indiscutible retorn econòmic, la qual cosa ha contribuït a projectar en positiu la imatge de la nostra ciutat i del territori.

L’octubre de 2012, en el marc dels actes centrals de la celebració dels 125 Anys de la Cambra de Tarragona, ja vaig fer pública la meva intenció de no optar a una segona reelecció. Per això, amb el segon mandat prorrogat i amb el repte de les noves responsabilitats polítiques que he decidit acceptar, el passat 26 de gener ja vaig oficialitzar davant el ple i el Comitè executiu de la Cambra la meva renúncia a la presidència per mantenir, sobretot, la imparcialitat d’aquesta institució, de la qual sempre n’hem fet gala i és un dels nostres valors.

Gràcies a les empreses, emprenedors, institucions, a tots i a totes... per fer-me costat i gràcies, especialment, per fer costat a la Cambra de Tarragona en aquests últims vuit anys i mig.

Comentarios
Multimedia Diari