Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Corrupció, rebel·lia i terrorisme

Whatsapp

Corrupció, corrompiment, podriment, vici, perversió. Per ofegar i lluitar contra aquestes xacres només cal actuar amb virtut. Rebel·lia, revolució, indisciplina. Per a moderar accions d’incompliments de les lleis de l’estat de dret , només cal obediència i acatament.

Terrorisme, pànic, por. Per a guanyar la partida als que volen sembrar un estat de desconcert i preocupació, només cal una justícia enèrgica i conjunta, que amb els seus mitjans actuí i vetlli per a cercar la pau. Si els governants de la societat que ens ha tocat viure , que són els que tenen el poder que els seus pobles els hi ha donat per administrar el benestar físic i moral de la seva comunitat no són capaços, o no volen acatar les lleis, i actuar amb virtut, com volen que els que han de ser condemnats per les seves malifetes tinguin cap raó o por per a no fer-les. La majoria dels ciutadans, ara per ara estem vivint i veient un desori per part de les actuacions de tots els polítics de casa nostra que no ajuda gens perquè podem viure amb tranquil·litat i que la situació no es vagi agreujant i acabi com «La comèdia de Falset» i com en aquesta ens diguin: Ara, perquè acabe bé, facen vostès lo final. Quin final?

Salvador Mestre Domingo

(Riudoms)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También