Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cuidem la platja Llarga de Tarragona

Whatsapp

Al novembre caduca la concessió de l’espai del SES al Port de Tarragona, i en aquests moments és incert el futur de, si més no, el seu «Parc subaquàtic». Estan esperant a veure si l’Autoritat Portuària decideix renovar-la.

El SES de Tarragona gestiona el Parc Subaquàtic, que funciona fa 20 anys, és l’únic parc submarí d’aquests tipus a tot l’estat Espanyol. Una zona destinada a l’esfondrament d’embarcacions condicionades per tal que siguin biòtops regeneratius de fauna i flora; un entorn on es poden trobar més de 250 espècies catalogades i on cada any es continuen realitzant projectes d’estudi medi ambiental amb la col·laboració del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat Rovira i Virgili.

Des de la perspectiva mediambiental no ens interessa gens que desaparegui una entitat capaç de mirar el que hi ha als nostres fons marins, i de formar més gent per fer-ho, a fi i efecte de continuar promocionant, de forma no lucrativa, les activitats subaquàtiques.

Esperem que la decisió de l’Autoritat portuària faci possible la continuïtat de l’entitat.

Lola Paniagua / Plataforma Platja Llarga. Club de Velai GATA (Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También