Curses de braus sense sang

19 mayo 2017 23:27 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Acabo de saber que CiU i PSC volen fer-nos empassar amb nocturnitat i traïdoria una pantomima a la que anomenen curses de braus sense sang, i encara no m’ho puc creure. D’entrada, diria que prou catalans estem contra l’ús d’animals per a diversió de quatre éssers humans, contra un abús que ens violenta, als animals i a nosaltres mateixos, hi hagi o no hi hagi sang.

Després, estic segur que si el poble de Catalunya sabés que aquests dos partits volen, a les seves esquenes, modificar una llei, la de la prohibició d’espectacles taurins que el Parlament va aprovar el 2012 -a partir de la ILP amb més suport ciutadà de la història-, tindria alguna cosa a dir. I finalment, pensava que els catalans volíem turisme de qualitat, no quatre russos àvids d’un espectacle bàrbar al segle XXI i que mentre omplen les butxaques de quatre ramaders que deuen ser amics de convergents i socialistes –dic jo, si no no m’ho explico- ens empobreixen a tota la resta, com a país i com a societat.

¿De debò volen seguir endavant amb això, CiU i PSC? En fi, si la resposta és sí, espero que els catalans que volem seguir sent un referent mundial en protecció dels animals ho recordem, quan anem a votar.

Albert Roca Enrich

(Barcelona)

Comentarios
Multimedia Diari