Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Curses de braus sense sang

Whatsapp

Acabo de saber que CiU i PSC volen fer-nos empassar amb nocturnitat i traïdoria una pantomima a la que anomenen curses de braus sense sang, i encara no m’ho puc creure. D’entrada, diria que prou catalans estem contra l’ús d’animals per a diversió de quatre éssers humans, contra un abús que ens violenta, als animals i a nosaltres mateixos, hi hagi o no hi hagi sang.

Després, estic segur que si el poble de Catalunya sabés que aquests dos partits volen, a les seves esquenes, modificar una llei, la de la prohibició d’espectacles taurins que el Parlament va aprovar el 2012 -a partir de la ILP amb més suport ciutadà de la història-, tindria alguna cosa a dir. I finalment, pensava que els catalans volíem turisme de qualitat, no quatre russos àvids d’un espectacle bàrbar al segle XXI i que mentre omplen les butxaques de quatre ramaders que deuen ser amics de convergents i socialistes –dic jo, si no no m’ho explico- ens empobreixen a tota la resta, com a país i com a societat.

¿De debò volen seguir endavant amb això, CiU i PSC? En fi, si la resposta és sí, espero que els catalans que volem seguir sent un referent mundial en protecció dels animals ho recordem, quan anem a votar.

Albert Roca Enrich

(Barcelona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También