Defensar Catalunya, treballar per la seva gent

Defensar Catalunya és treballar sense descans perquè tothom tingui feina

19 mayo 2017 18:57 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des de Convergència enfoquem aquestes eleccions amb un bon balanç de servei al país, amb lideratge i generositat, i amb l’exercici de responsabilitat de qui s’ha posat el país a l’esquena i qui ha lluitat com el que més per salvar l’estat del benestar. Ens presentem a aquestes eleccions amb el compromís novament de defensar Catalunya amb fets, de prioritzar un futur de prosperitat i benestar per a tothom. És per això que volem fer un país nou, per posar-lo al servei de les persones.

Volem aixecar un país on la prioritat és la gent. Perquè defensar Catalunya és treballar incansablement perquè tothom tingui feina, és defensar i salvar l’estat del benestar davant una de les crisis més dures que hem patit, és buscar els camins més adequats per construir estructures per bastir un nou estat, és defensar el nostre model, un model per Catalunya, que ningú no explica ni defensa; nosaltres volem una autèntica i real igualtat d’oportunitats: uns serveis públics de qualitat, un bon estat del benestar, garantir la protecció de la gent amb risc d’exclusió social i un sistema educatiu excel·lent.

Malauradament, he pogut comprovar de primera mà que Catalunya és la gran oblidada quan no toca parlar d’eleccions; en la breu legislatura passada, només nosaltres hem treballat pel territori i per les persones. Fugint de titulars i buscant l’eficàcia; i ja hem pogut constatar aquests dies que la situació es repetirà, ja que se’ns ignorarà tant en la nostra realitat nacional com en les necessitats i prioritats.

Tenim a les nostres mans, amb els nostres vots, assegurar que no desempaten sense nosaltres, que des de Catalunya tornem a ser decisius.

Allí on hi hagi un espai per defensar Catalunya, allí estarem els homes i les dones de Convergència.

Comentarios
Multimedia Diari