Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Opinion EL VORAVIU

'Deje de romper España'

Algú s’imagina una envestida policial com la de l'1 d'octubre a Madrid, Sevilla o a qualsevol altra ciutat espanyola?

Josep Ramon Correal

Whatsapp
Pablo Iglesias durant la seva intervenció al Congrés. EFE

Pablo Iglesias durant la seva intervenció al Congrés. EFE

Deje de romper España». Pablo Iglesias va assenyalar amb aquesta contundència ahir al Congrés el veritable responsable del trencament d’Espanya: Mariano Rajoy. «Ustedes han utilizado Cataluña para envolverse en la bandera y beneficiar a su partido, ustedes son los principales responsables de que se rompa España». La política del PP d’explotar l’anticatalanisme per a recollir vots a l’Espanya profunda, ha provocat el creixement exponencial de l’independentisme. La retallada de l’Estatut que havia aprovat Catalunya en referèndum, la recollida de firmes «contra los catalanes» i la sistemàtica discriminació de Catalunya en el repartiment dels recursos públics ha fet esclatar la paciència de molts catalans que mai no havien estat independentistes.
La culminació de la immoralitat política del PP respecte a Catalunya la va veure tot el món el passat 1d’octubre amb les càrregues policials contra gent de totes les edats que anava a votar. Algú s’imagina una envestida policial d’aquesta violència a Madrid, Sevilla o a qualsevol altra ciutat espanyola? Fer-ho a Catalunya dóna vots al PP (¡A por ellos!) i per això s’hi van aplicar sense escrúpols. Com no volen que cada cop hi hagi més independentistes? La situació ha arribat al límit. Serà molt difícil aturar la independència de Catalunya i quan la Història analitzi les causes, assenyalarà un responsable primordial: Mariano Boabdil Rajoy.

Temas

  • el voraviu

Comentarios

Lea También