Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dependents

Mas ha errat el remei que necessita el país. En comptes d´un procés sobiranista havia de convocar un concurs de creditors.

Josep Ramon Correal

Whatsapp

Mònica Terribas va portar ahir al seu programa un economista de la plataforma Independents de qui? que han elaborat un informe sobre el deute de la Generalitat a partir de dades del propi Govern català. Al març de 2015 el deute de la Generalitat era de 64.792 milions d’euros. La Generalitat té previst que aquest deute superi els 70 mil milions d’euros al 2016.  La meitat del deute català, 32.661 milions, correspon a deute amb l’Estat espanyol. Els cinc grans bancs  -CaixaBank, el BBVA, Bankia, el Santander i el Sabadell- acumulen 20.769 milions d’euros de deute, un 39,7% del total. Entre els bancs estrangers, destaquen Crédit Agricole (França, 1.893 milions), Deutsche Bank (Alemanya, 921 milions) Depfa-ACS Bank (Irlanda-Alemanya, 583 milions) i Morgan Stanley (Estats Units, 290 milions). Sembla que  Mas ha errat el remei que necessita el país. En comptes d’un procés sobiranista havia de convocar un concurs de creditors.

Temas

Comentarios

Lea También