Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Desatesa platja Llarga

Whatsapp

Considerant acabada l’època estiuenca, algú –de forma irresponsable– ha decidit retirar les cabines supletòries dels serveis sanitaris obligatoris, en llocs, on tants ciutadans acostumen a passejar, encara que no sigui estiu.

Concretament, en el lloc proper on s’instal·len les dependències de la Creu Roja, a les rodalies del restaurant Mirall d’Estiu, existeix un sanitari fix amb una corda al seu voltant impedint la seva obertura, com a tota reparació, quedant completament inutilitzat. En el seu lloc es va instal·lar l’esmentada cabina supletòria, que és la que ara han retirat. Per tant, ha quedat la platja sense cap servei, ni fix ni supletori, en aquest lloc i en altres punts en què també n’hi havia.

Sorprèn trobar-nos, en altres platges del nostre litoral, serveis d’aquest tipus, fets d’obra, oberts tot l’any, situats cada 200 metres i completament nets i cuidats. Aquestes poblacions que disposen d’aquests serveis no són Patrimoni de la Humanitat, ni de bon tros!

Per què a Tarragona sempre tenim aquestes mancances incomprensibles? Pregaria, a qui correspongui, alguna solució al problema.

Àngel Casas Señor

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También