Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Despertem Tarragona!

L´administració socialista ha fet de Tarragona una ciutat de perfil baix

Albert Abelló

Whatsapp

Hi ha una definició del que està succeint a Tarragona, degut bàsicament a la inacció de l’equip de govern socialista, que de tan encertada que és em dol l’ànima només d’escoltar-la. I és aquella que relaciona la nostra Capital amb la protagonista del conte de la Bella Dorment.

Com s’entén que tenint tots els asos a la mà Tarragona s’hagi vist abandonada a aquesta barreja de deixadesa i somnolència, propiciada des de la Plaça Font, i que sembla envair-ho tot?

Infraestructures tercermundistes, manca d’ambició i capacitat d’influència, projectes sense pressupost creïble, obres de mai acabar, qüestionat encaix territorial, menysteniment de les administracions estatals, gestió ineficient, manca de promoció econòmica, inexistència d’un pla estratègic de ciutat a futur, desconnexió amb les necessitats reals dels ciutadans, tots,... la llista fa feredat!). És com si als tarragonins ens haguessin anul·lat la voluntat d’aspirar a un futur millor, de lluitar per allò que creiem just, d’anar endavant... en definitiva, de progressar.

Hem estat anestesiats per l’administració socialista, que ha emprat la seva incapacitat, primer, i la crisi, després, com a coartades per fer de Tarragona una ciutat de perfil baix, que no aspira a res perquè no es planteja res de cara i ulls. I on en aquests darrers anys els coloms no només han volat pels carrers i avingudes, sinó que ens els han fet volar per on han volgut...

Doncs bé, això s’ha acabat. Ja és hora que la Bella Dorment desperti. I us asseguro que a partir del 24 de maig la nostra ciutat serà més bella que mai, però de dorment no en tindrà res. Ens arremangarem, recuperarem el temps perdut i ens posarem a endreçar i a treballar de valent per fer de Tarragona una ciutat capdavantera i modèlica de la qual els tarragonins, tots, ens sentim plenament orgullosos. De tot això, però el que és encara més important: de com ho farem i amb qui ho farem, us en vull parlar el pròxim dilluns, 27 d’abril, a les 20 hores, al Teatre Metropol, en una conferència de ciutat, en què m’acompanyaran els homes i dones que tenen davant seu aquest il·lusionant repte i on tindré l’honor de gaudir d’un presentador de luxe: l’advocat i enamorat de Tarragona, Antoni Vives. Us hi espero. Despertem Tarragona!

Temas

  • OPINIÓN & BLOGS

Comentarios

Lea También