Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Dos carrers on és fàcil fer-se mal

Whatsapp

Aquesta darrera setmana, a la farmàcia Jaume Fullana del carrer Apodaca hem atès dues persones que han caigut arran del mal estat dels carrers, concretament del carrer Apodaca i del carrer d’Orosi de Tarragona. L’estat de les voreres d’aquests dos carrers és irregular fruit del desgast i de la manca de manteniment i, per tant, resulta perillós. Caldria solucionar-ho de forma immediata per tal d’evitar que ningú més prengui mal. No fa tants anys la part baixa era una porta digna d’entrada a la ciutat de Tarragona, però l’estat actual d’aquests dos carrers, així com el de la resta del barri, fa que s’estigui deixant perdre tot el que havia estat i es converteixi en un barri indigne pels veïns de tota la vida, així com pels veïns de Tarragona.

Quan es faran realitat les eternes promeses de rehabilitació d’aquests carrers? Perquè ara ja volem, millor dit, necessitem actuacions integrals i ràpides.

Jaume Fullana

(Farmacèutic, Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También