Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Edifici Banc d´Espanya i dèficit de biblioteques

Whatsapp

Segons l’Institut d’Estadística de Catalunya, Tarragona està per sota de la mitja catalana i espanyola en biblioteques, segons comenten els usuaris de la Biblioteca pública del carrer Gasòmetre. Una biblioteca de magnífic servei, però que en determinades hores està saturada. Fins aquí dades objectives; tot i així, ens pregunten que fer a l’edifici del Banc d’Espanya? Aquell que hi diu: «ja és nostre!»

Doncs si ho és, destinem-lo a una de les primeres prioritats per la ciutadania sense inventar-nos altres usos: la promoció de la cultura i la lectura, és a dir adaptar-lo per fer una biblioteca moderna amb les noves tecnologies de la informació, amb una part especialitzada (química, turisme,...), exposicions, cafeteria, etc.; deixeu-me somniar, també, en un model de ciutat culta perquè la Rambla i la gent de Tarragona s’ho mereix.

A continuació, continueu treballant col·laborativament amb la Generalitat per reduir el dèficit bibliotecari, ampliant espais a la Tabacalera i als barris fins a assolir la mitja que pertoca però ara, ens toca als ciutadans de Tarragona, la necessitat prou que hi és.

Josefina Zamora Barceló

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También