Edifici Banc d´Espanya i dèficit de biblioteques

19 mayo 2017 20:30 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Segons l’Institut d’Estadística de Catalunya, Tarragona està per sota de la mitja catalana i espanyola en biblioteques, segons comenten els usuaris de la Biblioteca pública del carrer Gasòmetre. Una biblioteca de magnífic servei, però que en determinades hores està saturada. Fins aquí dades objectives; tot i així, ens pregunten que fer a l’edifici del Banc d’Espanya? Aquell que hi diu: «ja és nostre!»

Doncs si ho és, destinem-lo a una de les primeres prioritats per la ciutadania sense inventar-nos altres usos: la promoció de la cultura i la lectura, és a dir adaptar-lo per fer una biblioteca moderna amb les noves tecnologies de la informació, amb una part especialitzada (química, turisme,...), exposicions, cafeteria, etc.; deixeu-me somniar, també, en un model de ciutat culta perquè la Rambla i la gent de Tarragona s’ho mereix.

A continuació, continueu treballant col·laborativament amb la Generalitat per reduir el dèficit bibliotecari, ampliant espais a la Tabacalera i als barris fins a assolir la mitja que pertoca però ara, ens toca als ciutadans de Tarragona, la necessitat prou que hi és.

Josefina Zamora Barceló

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari