El Carnaval de Tarragona

19 mayo 2017 23:29 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cada any se supera el Carnaval de Tarragona, i a més aquest any en canviar el recorregut potser encara ha millorat. Això ve a demostrar que el que el poble fa en companyia i organització surt bé. Tant de bo arribin a ser els millors de l’Estat. Platges amb bandera blava. Bona gastronomia. Setmana Santa de Tarragona declarada d’Interès Turístic Nacional, igual que les Festes de Santa Tecla. Els Castellers. El Món Romà. Tantes i tantes coses bones que té Tarragona, però que poc l’ajuden els polítics (de qualsevol lloc i color). Deixen que edificis emblemàtics es podreixin amb excrement de coloms i pel pas del temps. No acaben d’aclarir res de res. Ara estació, ara tercer fil, ara res.

De cop i volta et surt a primera plana del Diari la projecció d’una terminal de creuers situat al port marítim. Ara ja és cosa del passat, s’ha convertit en res de res. Potser el faran a un altre lloc, però no a Tarragona. La Ciutat Residencial no s’obre camí, la Savinosa, en estat vegetatiu. Sembla que faci por tenir guinguetes a les platges. Haurien d’aclarir quin organisme té la culpa de tot aquest desgavell perquè els ciutadans poguessin valorar en mans de qui estem.

Les eleccions porten a canviar o no, de personatges, però la realitat de Tarragona, continua estant molt lluny de com la voldrien veure els ciutadans. Haurem de llegir bé els programes que ens presenten, encara que tots sabem que una cosa és el que diuen i una altra el que fan.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari