Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Opinion EL VORAVIU

El Fortí de la Reina, 28 anys de litigis

Després d'enderrocar el restaurant del Fortí de la Reina és possible que en torni a obrir un altre al mateix lloc. Kafkià.

Josep Ramon Correal

Whatsapp
El restaurant del Fortí de la Reina fou enderrocat per sentència judicial.

El restaurant del Fortí de la Reina fou enderrocat per sentència judicial.

Finalment, després de 28 anys de litigis, el Tribunal Suprem ha donat per tancat el cas del Fortí de la Reina. La història comença el 12 de gener de 1990 amb la presentació d’un recurs contra la concessió de la llicència municipal al restaurant ubicat a l’interior de la fortificació protegida de la Punta del Miracle. Des de llavors fins ara les raons entre tots els implicats s’han arrossegat per tota mena de tribunals. Del Fortí de la Reina, n’han dit alguna cosa els jutjats de primera instància, el del Contenciós-Administratiu, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el Tribunal Suprem i el Tribunal Constitucional i tot. Dic jo que sobre aquest tema no en volen saber res els tribunals europeus perquè, si no, també estarien abordant el Fortí els àrbitres d’Estrasburg. Sense entrar en les qüestions jurídiques ni en els arguments últims d’odis ancestrals, la majoria de tarragonins entenimentats consideren que enderrocar el restaurant del Fortí de la Reina va ser la pitjor manera de resoldre el problema i les irregularitats que podia tenir la construcció. Aquesta tesi arribarà a la categoria del lloguer de cadires si finalment es confirma el rumor que tornaran a construir el restaurant del Fortí de la Reina, aquesta vegada amb tots els ets i uts legals. Penèlope, si vingués a Tarragona, seria una becària de l’art de fer i desfer.

Temas

Comentarios

Lea También